Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η τουρκοποίηση να γίνει τέλεια


Η τουρκοποίηση να γίνει τέλεια
(Κατά το στίχο: «ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος».)

Ενώ εμείς βγάζουμε εξανθήματα ακούοντας τους στρατιώτες μας να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς, σκέπασε κι εμάς», κι ενώ μας ενοχλεί η ελληνική σημαία και την υποστέλλουμε, γιατί εμείς είμαστε μόνο κύπριοι και με τους μόνους με τους οποίους μπορούμε να συμβιώσουμε είναι με τους «αδελφούς» μας τουρκοκύπριους (με όσους απέμειναν και δε σκεπάστηκαν από τη σκόνη των εποίκων και με όσους ανήκουν στην ίδια ιδεολογία με το κυβερνών κόμμα) η Τουρκία και τα εδώ φερέφωνά της και εκτελεστές των διαταγών της ετοιμάζουν σε πολλά επίπεδα την πλήρη τουρκοποίηση της Κύπρου.
Πρώτα πρώτα είναι η τεράστια τουρκική σημαία στον Πενταδάχτυλο και η του παράνομου και αποσχιστικού κινήματος των τουρκοκυπρίων, που εμφανίζεται ακόμα και στο διαδίχτυο με τον τίτλο «η πιο μεγάλη σημαία του κόσμου», μαζί με την κραυγαλέα τους περηφάνια πως είναι Τούρκοι. (Εμείς ντρεπόμαστε να λέμε πως είμαστε Έλληνες, γιατί είναι εθνικιστικό και σοβινιστικό!!!)
Τζαμιά έχουν φυτρώσει εκατοντάδες στην κατεχόμενη και ματοβαμμένη Κύπρο, με σκοπό να αλλάξουν πλήρως τη φυσιογνωμία της ελληνικής και χριστιανικής κατεχόμενης διά της βίας γης μας και να διαδώσουν όσο περισσότερο τη μωαμεθανική θρησκεία ανάμεσα στους τουρκοκύπριους νέους, εισάγοντας στα σχολεία τους κάτι ως τώρα ανύπαρκτο, τη διδασκαλία του κορανίου.
Τόση όμως είναι η τυφλή εξίσωση ανάμεσα στην επικρατούσα στην Κύπρο ορθοδοξία και στον μωαμεθανισμό της μειονότητας, ώστε αποφασίστηκε να επιδιορθώνεται μια συλημένη εκκλησία το χρόνο  στα σκλαβωμένα εδάφη μας και ένα τζαμί στις ελεύθερες περιοχές, όπου όλα τα τζαμιά είναι επιδιορθωμένα και μερικά λειτουργούν ως τόποι λατρείας των εδώ μουσουλμάνων χωρίς κανένα περιορισμό. Υπολογίστε όμως πόσο καιρό χρειάζονται να επιδιορθωθούν οι πεντακόσιες εκκλησιές μας. Πεντακόσια χρόνια! Μάλιστα, σε μια άλλη κίνηση νεωτεριστικής ισότητας των πάντων, μερικοί ελληνοκύπριοι εισηγούνται την αφαίρεση του μαθήματος των Θρησκευτικών από τα ελληνοκυπριακά σχολεία, για να μην εισαχθεί και το κοράνιο στα τουρκοκυπριακά. Τόση στρεβλή ισότητα και δικαιοσύνη και τόσος σεβασμός προς τους άλλους!  Όχι όμως προς εμάς τους ίδιους και στην ιδιοπροσωπία μας!
 Ύστερα ήταν το νερό. Ο δράκος του νερού, για να είναι λειτουργικός, μας υπέβαλε πως δεν είναι ανάγκη να μας απασχολεί η λειψυδρία στην Κύπρο, γιατί η Τουρκία  είναι σε θέση να μας μεταφέρει και να μας πουλήσει όσο χρειαζόμαστε, οπότε θα είναι και σε θέση ή να μας καταβαραθρώσει οικονομικά με την αύξηση της τιμής του, είτε να μας το κόβει όποτε τα συμφέροντά της απαιτούν! Αυτό ονομάζεται επίθεση ειρήνης!!!
Τελευταίο ήρθε το ρεύμα. Να μας πουλούν, λέει, ηλεκτρικό ρεύμα από την Τουρκία, για να μας εξυπηρετήσουν και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας σε κινητήρια δύναμη, εμάς που τους ηλεκτροφωτίζαμε τις σημαίες στον Πενταδάχτυλο και θα τους ηλεκτροφωτίσουμε το στρατόπεδό τους στα Κόκκινα! Νερό όμως και ηλεκτρικό ρεύμα ως κινητήριες δυνάμεις δεν σημαίνουν τίποτε άλλο παρά τον στόχο της Τουρκίας να αποτελεί την κινητήρια δύναμη της Κύπρου, τον εξουσιαστή και καθοδηγητή της.
Κι ενώ τέτοια είναι τα δούρεια σχέδια της Τουρκίας, πολλοί από μας, ως Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί της Κύπρου, προσπαθούν να κρύψουν το πρόσωπο μην τους πουν εθνικιστές και σοβινιστές και θρησκόληπτους.
Καιρός όμως να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, γιατί εδώ τώρα παίζεται το μέλλον του ελληνισμού της Κύπρου.