Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Τι να πεις;


Τι να πεις; Ό τι λεν όλοι. Η αναίδεια υπερεπερίσσευσεν κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να την παρακολουθούμε να βγάζει γλώσσα και να συμβουλεύει μάλιστα!!! Στο όνομα του 18% του πληθυσμού του νησιού μας, η Τουρκία κατέλαβε το 36% του εδάφους, πολλαπλάσια παράλια, κατέστρεψε και καταστρέφει καθημερινά πολιτισμό αιώνων. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Όποιος διαβάζει Ιστορία, αυτή θα δει πως είναι η πολιτική της Τουρκίας. Εθνοκάθαρση για τους άλλους, για να μπορεί ο νυν Ερντογάν να χαιρετά με τα τέσσερα δάχτυλα ενωμένα, μια μεγάλη Τουρκία χωρίς άλλους εκτός Τούρκων, μια ισλαμική χώρα χωρίς καμιά άλλη θρησκεία μπλεγμένη στα πόδια τους, μια γλώσσα την τουρκική, κι ενιαίο λαό με μια την Ιστορία και «πολιτισμό», οτιδήποτε άλλο απαγορεύεται, γι’ αυτό και οι φυλακές του είναι γεμάτες από αντιφρονούντες όποιας λογής.
Και για να επιτευχθούν αυτά χρησιμοποιεί παν μέσον, προπάντων παράνομο, όλους τους εγκληματίες τους εργοδοτεί, όλες τις κλίκες τις υπέταξε στη αστυνομία του, και ξανά προς τις εθνοκαθάρσεις τραβά, ξέροντας όμως πως πρέπει και να παρουσιάζεται ο προστάτης των πτωχών και αδυνάτων, ο προστάτης των όπου γης τουρκικών πληθυσμών ή τουρκογενών, των όπου γης μωαμεθανών, της όπου γης πάλαι ποτέ οθωμανικής αυτοκρατορίας, διάδοχος και ανάδοχος της νέας τουρκοκρατίας κατά γην και κατά θάλασσαν, που την θέλει μάλιστα μαβιά, ή γαλάζια, οπότε κατατρώει και καταπίνει εν ονόματι της δύναμής του της πολεμικής, της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του, των ισχυρών φίλων του, (και μπράβο του βέβαια γιατί τα καταφέρνει) αλλά σ’εμάς δεν συμφέρει, με τη μαλθακότητά μας και τους φόβους μας και τις οπισθοχωρήσεις μας, να δούμε τι θα πουν τα παλικάρια τα καλά αύριο που θα γιορτάζουμε την ελληνική επανάσταση του 21. Εξ όνυχος τον λέοντα ή βλέπουμε την κωλοσυρμαθκιάν της κουφής και καταλαβαίνουμε ή έχουμε ήδη άγρια πείρα, εδώ παν να ξεγράψουν τον ελληνισμό από τους χάρτες, ή μη μιλήσεις για ελληνισμό γιατί είσαι από φασίστας μέχρι ρατσιστής και άλλα μη ηχηρά παρόμοια!!!
Δεν είναι βέβαια πολιτική το να βάζουμε μια βυζαντινή σημαία σε ένα τζαμί ή να γράφουμε στο περιτοίχισμα άλλου πέντε έξι αλαμπουρνέζικα. Κανείς δεν νομίζει πως κάνει αγώνα με τις ανοησίες. Να καταλάβουμε μια κι έξω πως η Τουρκία είναι εχθρική μας χώρα, και της Κύπρου και της Ελλάδας. Οι εδώ Τουρκοκύπριοι δεν θα κάμουν τίποτε που να μην διατάξει η Τουρκία, όποιος κι αν είναι ο εκπρόσωπός τους. Με αυτά σαν θεμελιό, ας συνεχίσουμε τις σκέψεις μας και προπάντων ας κάμουμε και καμιά πράξη, σχεδιάζοντας το μέλλον αυτού του τόπου ή ας ψάχνουμε άλλη πατρίδα, εκτός Ελλάδος που κινδυνεύει το ίδιο, εκτός Αγγλίας που είναι γεμάτη κορωνοϊό, εκτός Αμερικής, όλο διαδηλώσεις και καταστροφές, και ρατσισμός ρε παιδί μου, ρατσισμός χειρότερος από τον τουρκικό. Οπότε;;; Γι’ αυτό γεννηθήκαμε; Για να ψάχνουμε να βρούμε πατρίδα εκτός Κύπρου; Έλεος πλέον!!!