Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

ταταρισμοί

 

ταταρισμοί

Το ψευδοκράτος είναι ένα ανύπαρκτο νομικά κράτος που υποστηρίζει μόνο η Τουρκία. Αυτή το δημιούργησε εις βάρος της νόμιμης Κυπριακής Δημοκρατίας με παράνομη πολεμική πράξη και ψευδείς παραστάσεις, δήθεν για να επαναφέρει το διαταραχθέν με το πραξικόπημα της χούντας καθεστώς. Αντί τούτου επέβαλε τα σχέδιά της που κατάρτιζε από το 1950 για διχοτόμηση της Κύπρου ή και ανακατάληψή της.  

Ο κάθε εκπρόσωπος του ψευδοκράτους είναι ανύπαρκτος νομικά, γιατί εκπροσωπεί διεθνή παρανομία, με κύρια χαρακτηριστικά τη δολοφονία αθώων πολιτών, την εξαφάνισή τους, την προσφυγοποίηση του ελληνικού πληθυσμού του βόρειου τμήματος του νησιού, την κλοπή των περιουσιών των, την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της περιοχής, την μεταφορά εποίκων για αλλαγή της σύνθεσης των κατοίκων του νησιού και άλλα διεθνή εγκλήματα.

Άρα ο Ερσίν Τατάρ είναι ο εκπρόσωπος των δολοφόνων, των κλεφτών, των εκμεταλλευτών και πάσης παρανόμου πράξεως στο νησί.

Το ερώτημα είναι αν ισχύει και γι’ αυτόν η προστασία του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.

Η τελευταία του δήλωση, ότι δηλαδή πρέπει η Κύπρος ολόκληρη να γίνει τμήμα της Τουρκίας και να καταχωρηθεί ως τουρκική εξολοκλήρου προσβάλλει, προκαλεί αναστάτωση στον ελληνικό πληθυσμό, διασαλεύει την ήδη εύθραυστη εκεχειρία, προπάντων υπενθυμίζει πως η πολλή ανεκτικότητα οδήγησε σ’ αυτό το σημείο, να απειλούμαστε με επιστροφή στην τουρκοκρατία ή στη βαρβαρότητα τον 21 αιώνα.

Η ελευθερία της έκφρασης έχει όρια νομικά, που αναφέρονται στη διασάλευση των σχέσεων των ανθρώπων, την απειλή εναντίον της ύπαρξής τους κλπ.

Είναι υποχρεωμένες οι ελληνικές εφημερίδες να δημοσιεύουν δηλώσεις κλεφτών, φονιάδων, παρανόμων;  Αν όχι, ας σταματήσουν να δίνουν βήμα στον Τατάρ. Το στόμα του μπορεί να μην το κλείσουν, δεν θα υπάρχουν όμως αυτιά να ακούν ή μάτια να διαβάζουν τις αχρειότητές του.

Το κακό πρέπει να κόβεται στη ρίζα του. Η ανεκτικότητα το μετατρέπει σε θανατηφόρο καρκίνωμα.